Nezasluženi godišnji odmor

Dan za danom, mjesec za mjesecom, pretvorila se ova pauza u pravi godišnji odmor. Već pola godine, skoro ni slova od mene. Gomila otvorenih pitanja, pomalo praćena klimatskim promjenama i globalnim zagrijavanjem pomogla mi je da se totalno povučem u sebe i tamo se potpuno izgubim.

Kako je sve počelo?

Kontemplacija by Vladimir Popović

Želio sam da doradim svoj sajt. Da sredim galerije, uvedem novu organizaciju i dizajn koji sam u glavi već odavno složio, ali čim bih pokušao da sve to realizujem, nešto bi zafalilo. Zadatak je bio i da obradim gomilu fotki, i ko zna šta još, a sve je stajalo u mjestu jer nisam mogao da se smislim i presječem. E da, trebalo je da smislim i novi logo, koji je već davno smišljen i razrađen, ali mu je nedostajao onaj završni dodir. I tako je vrijeme prolazilo… dan za danom, mjesec za mjesecom, a ja sam uživao u toj meditaciji. Srećom, i tome je došao kraj.

Uskoro ću malo više da pišem o tome. Kad kažem uskoro, ovaj put mislim na dan-dva. Završio se moj nezasluženi polugodišnji odmor :))))

Komentari 3

  1. Robert Ivanov :: 03 Nov 2008 u 14:33

    “dan-dva” ?
    kao .. ne znamo se :P

  2. LePro :: 03 Nov 2008 u 19:05

    Hhehehe… ajde baš da vidimo taj dan-dva :))))
    pozdrav che… :)))

  3. chegevara :: 03 Nov 2008 u 22:52

    Niste ni svjesni koliko sam motivisan da bude bas za dan dva :))))))

Trackbacks & Pingbacks 1

  1. From Novi logo, napokon! — Svjetlopisi on 06 Nov 2008 at 8:39

    [...] dva dana sam pisao o mom polugodišnjem odmoru koji je prijetio da se pretvori u duboki zimski san. Evo jednog od [...]

Ostavi svoj komentar

You must be logged in to post a comment.