Prođe i ovaj mjesec, uffffff :)

Sigurno ste se bar jednom do sad zapitali šta radi ovaj čovjek, zašto ništa ne piše na blogu?! E pa sad ću da vam kažem. Provodio sam se, i to ludo. Bio sam čak i u svemiru :)

Bleeeee by Vladimir Popović

Mjesec Jun, godina 2008. Mislio sam da ću ga preležati kao što klinci preleže male boginje. Priznajem, počeo sam pomalo i da uživam u zapuštanju bloga. U kakvu sam se samo lijenčinu pretvorio, uh!

Uz veliku lijenost koja me drži već pola godine, možda i godinu, stigao sam da odradim fotografije za jednu finu turističku brošuru koja tek treba da se pojavi u štampi, ali o njoj će biti govora kasnije, kad ugleda svjetlo dana.

Ovo je bio tek početak. Nisam ni slutio šta me sve čeka…

Alergija

Svi se vesele dolasku ljeta. Volim prirodu i sa drvećem sam se uvijek dobro slagao, ali ovi ispred zgrade izgleda da me mrze. Imao sam užasnu alergijsku reakciju, vjerovatno na polen i platane koji rastu ispred zrade u kojoj živim. Srećom, jedna sedmica pod tableticama sredila je stvar. Sa drvećem sam opet na ti, vole oni mene, a ja volim njih.

Svadba

Nakon toga, uspio sam da oženim mlađeg brata. Zapravo nisam ga ja oženio, on je to uradio sam. Koristim ovu priliku da još jednom čestitam mladencima i poželim im sreću u zajedničkom životu.

Svadba by Vladimir Popović

I neka sve bude kako braco kaže :)))

Godišnjica braka

Nakon što sam prebrinuo brata, proslavio sam i svoju godišnjicu braka. Da, da, pet godina kako sam zaplesao na ludom kamenu, i moram vam reći, uopšte nije tako teško. Čak je prošlo veoma brzo. Branka, hvala ti što me trpiš sve ove godine, dok zajedno plešemo na tom ludom kršu :)))

Ali to nije sve. Stigla je fantastična ponuda koju sam teško mogao da odbijem: Ako sada naručim godišnjicu braka i svadbu, na poklon, besplatno, dobijam i rođendan!

Rođendan

Tako je i bilo. Samo par dana nakon ovih događaja, stigao me je i moj rođendan. Nekako ih teško podnosim kako sam prošao tridesetu. Podsjećaju me da starim i da je vrijeme da se napokon uozbiljim, ali ja to i dalje ne želim. Ovaj je prošao bezbolno, čak sam na trenutke bio i srećan ali samo zbog prilike da omastim brk i smažem neke fine kolače sa dosta šlaga. Mljac, mljac :)

Ja letiiiiiim

Taman kad sam pomislio da je ovom mjesecu došao kraj ukazala mi se jedna fantastična prilika, kakva se možda ukazuje samo jednom ili nijednom u životu. Zamislite me kako letim helikopterom i iz vazduha snimam neke meni veoma drage motive. E upravo to se i dogodilo! Preko tri sata letenja i uživanja u prizorima kakvih samo u Crnoj Gori ima. Tu i tamo, škljocnula se i neka fotka.

Ja letiiiiiim by Vladimir Popović

Piloti su bili prva liga, i kao da su mi čitali misli. Gotovo uvijek bi se helikopter našao baš tamo gdje sam i pomislio da će da bude. Jedini problem je vrijeme koga nikad nema dovoljno. Da bi se napravila neka fotka, potrebno je malo planiranja unaprijed, brz foto-refleks i malo spremnosti da se improvizuje u datom (i veoma kratkom) trenutku.

Ovo mi se toliko svidjelo, da sam automatski poželio da još malo fotkam. Želja mi se ispunila već narednog dana kad smo ponovili izlet u Kuče.

Kuči

Rasta man by Vladimir Popović

Rekli su biće kiše, ali kvrc, prevarili su se! Sunčan dan, lijepo svjetlo i još ljepše boje, svježina na svakom koraku. Ne znaš kud prije da pogledaš, sve je zanimljivo i lijepo. U jednom trenutku dobio sam želju da legnem u travu i preležim tu 2-3 dana.

Sunce je pržilo ali nije smetalo, čak se nije osjetilo jer je stalno duvao umjeren, ali prilično hladan planinski vjetar. Povremeno bi vjetar zapjevao dok se spušta niz planinu, a nama bi od te pjesme postalo još ugodnije. Miriše i pirka, sa samo petnaestak iznad nule, na ovoj podgoričkoj vrućini, bila je to čista uživancija!

A bilo je svega, od mirisnih travki-čajeva, preko kamenitih predjela i zelenila, pa sve do reggae ovčica koje su me odmah asocirale na Boba Marlija. Sve mi se čini da ću opet tamo da odem, i to što prije.

To bi bilo sve u ovom mjesecu. Neko bi od ovoga napisao pet-šest blog tema, ali ja sam lijen, pa sam ih sve strpao u jednu. Sada mi još samo ostaje da se zahvalim svima koji su mi poslali rođendansku čestitku putem emaila.

Nije mi lako, ne, ne. Još na ovu vrućinu, uffffff :))))))))

Komentari 13

  1. Bogdan Radenkovic :: 30 Jun 2008 u 17:00

    Hihihihihhihiiii super je! Razvukao sam osmeh na lice u ovaj nervozan dan :) Sad cu opet ispocetka :)

  2. Štuka :: 01 Jul 2008 u 1:03

    Nešto nedostaje. Ah, da!
    Nema mojih slika! :(

  3. chegevara :: 01 Jul 2008 u 1:08

    Šuška se da će u julu biti nekih štukastičnih fotki :)))))

    Hvala obojici :)

  4. LePro :: 01 Jul 2008 u 6:48

    Rasta ovce su stavile finu tačku na kraj ove teme :)))
    žiwio Che :)

  5. Goga :: 01 Jul 2008 u 13:30

    Ma divota :)

  6. E-1 :: 02 Jul 2008 u 12:37

    Ostavices mi jednu potpisanu brosuru :) I daj koju fotku iz vazduha da vidimo !

  7. Dunja :: 02 Jul 2008 u 22:04

    Hehehehheee….radisan si ti a ne lijen :) Nakon svih ovih poslova i zasluzio si da si uzmes odmor ili kako to ti nazivas ljencarenje. Neka si ti ostao nakon svih obaveza “ziv”, nedostaju mi tvoje fotke, jer sam uvijek uzivala u njima… to je za mene bila i ostat ce “naucna fantastika”!
    Veliki pozdrav,
    Dunja

  8. aspirinikus :: 16 Jul 2008 u 15:55

    Molim te da nam prikazes neke fotose sela Orahovo iz koga su nekad davno otisli moji preci u Zetu.Nikad nisam tamo bio ali cu to sigurno uciniti sledece godine.Puno pozdrava

  9. DIDI :: 22 Jul 2008 u 8:48

    e lijep li sam ti ja kum, i ove godine sam fulao rodjendan aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    nema kume moram na opravku genearlnu : (

  10. Zoran Milic :: 20 Aug 2008 u 20:46

    Evo ja posle mesec dana posetio svoj blog pa preko njega dosao i na tvoj. B-)

    Vidim odrzavas ga redovno. Svaka cast :P

  11. mangia :: 24 Aug 2008 u 23:03

    E slicna situacija i kod mene. Da nije stigao mail za produzenje domena prije mjesec dana ne bi ga se ni sjetio.

    Bio sam na moru malo sa djevojkom i jako je naporna kao model tako da sam spakovao aparat i prespavao 7 dana…

    A vi kako ‘te

  12. ana :: 30 Mar 2010 u 2:12

    Vase slike neovlasteno koriste na facebooku http://www.facebook.com/pages/I-Montenegro/50491994682#!/photo.php?pid=3495176&id=50491994682&fbid=378425709682

  13. ana :: 30 Mar 2010 u 2:14

    ova: Fotografije korisnika I ♥ Montenegro – BOKA
    Fotografija 146

Ostavi svoj komentar

You must be logged in to post a comment.