Chase Jarvis: PhotoShelter NYC

Kako za vikend kvalitetno provesti potrošiti sat vremena?

Chase Jarvis je reklamni fotograf koji ima šta da pokaže. Zavolio je fotografiju i u početku je fotkao uglavnom snowboardiste. Kaže da je imao sreću da ga primjete reklame agencije.

Nađi vremena za sebe i fotografiši ono što voliš i ono za šta bi želio da te angažuju. U suprotnom će, na kraju godine, tvoj portfolio biti pun radova koje su drugi htjeli da fotkaš za njih.

Iako je ranije studirao medicinu i filozofiju odlučio je da svoj život i karijeru posveti fotografiji. Znanje je, kako on kaže, sticao usput i posvud. Sa 35 godina postao je najmlađi nosilac titula: Nikon i Hasselblad master.

Ovo je video klip ili bolje da kažem malo predavanje o tome kako (i šta) on voli da radi. Ukratko, kreativnost, motivacija, planiranje, ekipni rad i uživancija.

Napomena

Kompletan video je dužine 60 minuta i veličine 200MB. Ko nema živaca ili ne želi da potroši puno resursa, na njegovom sajtu postoji kraća verzija. Bez puno priče, čista fotografija, gledaš i tiho patiš! :)

Preporučujem “full screen” prikaz i malo glasniju muziku.
Ugodno provedite vikend. :)))

P.S. Sigurno ste do sad pogodili ko mi je poslao ovaj video. :)

Komentari 1

  1. Bogdan Radenkovic :: 15 Feb 2008 u 18:52

    Kakav čovek, čista je retkost da naiđeš na ovako mudrog fotografa koji ume da kaže par reči o sebi a da pritom ne bude sujetan.

Ostavi svoj komentar

You must be logged in to post a comment.